بومی منطقه | آسیای شرقی ، چین و ژاپن |
مشخصات مورفولوژی | این گیاه از نوع بن سای های همیشه سبز است و دارای برگهای کوچک ، سبز تیره و براق و پوست قهوه ای مایل به خاکستری می باشد . از اواخر بهار تا اواخر تابستان گلهای سفید معطر ساده ای تولید می کند . گلها به میوه های کروی خوراکی نارنجی – طلایی تبدیل می شودکه کومکوات نامیده می شود این میوه ها به صورت نارس خورده می شود . |
محیط مناسب برای رشد | داخل و خارج از ساختمان |
روش تکثیر | بذر و قلمه |
آفات و بیماریها | از آفات این گیاه کنه های عنکبوتی و حشرات آرد آلود است. |
مراقبت و نکات باغبانی | بین دو آبیاری اجازه ندهید خاک به طور کامل خشک شود .
این گیاه یکی از گیاهان مقاوم به سرما در خانواده مرکبات می باشد . ولی باید از دمای یخ زدگی محافظت شود .
|
توضیحات | نام های دیگر : Marumi Kumquat, Kumquat, Round Kumquat, Morgani Kumquat, Nagami Kumquat. |