بومی منطقه | هند و مالزی |
مشخصات مورفولوژی | این گیاه از نوع بن سای های همیشه سبز است و گیاهی است پوشیده از شاخه های بلند ، باریک و گسترده که با تعدادی خار پوشیده شده وبرگهای سبز چرمی که معطر هستند . این گیاه گلهای معطر سفید مال به زردی تولید می کند که به میوه های گردی تبدیل می شوند که وقتی میوه ها می رسند زرد می شوند ولی معمولاً سبز برداشت می شوند . معمولاً5 تا 6 ماه طول می کشد تا میوه ها برسند . |
محیط مناسب برای رشد | داخل و خارج از ساختمان |
دمای حداقل | 55 درجه فارنهایت |
روش تکثیر | بذر ، قلمه و پیوند |
آفات و بیماریها | از آفات این گیاه شته و کنه های عنکبوتی است. |
مراقبت و نکات باغبانی | برای نمو میوه ها نیاز به آفتاب کامل دارد.
بین دو آبیاری اجازه دهید خاک کمی خشک شود ولی نه به طور کامل .
|
توضیحات | نام های دیگر : Mexican Lime, Bartender’s Lime, Key Lime, West Indian Lime. |