بومی منطقه | جنوب غرب آسیا و منطقه مدیترانه |
مشخصات مورفولوژی | این درختچه از نوع بن سای های خزان دار دارای پوست خاکستری صاف و برگهای سبز روشنی با انتهای پهن ، که به 3 تا 7 لوب اصلی به صورت عمیق تقسیم شده است. طول و عرض پهنک برگ بیشتر از 10 اینچ میباشد . سطح بالایی برگ نسبتاً ضخیم و قسمت زیرین برگ نرم و کرکدار می باشد .گلهای کوچکی تولید میکند که به صورت خوشه در زیر شاخ و برگ قرار میگیرند . میوه انجیر در واقع گل این گیاه می باشد که به عنوان میوه کاذب شناخته میشود.گلها قابل رویت نیستندوشکوفه ها درون میوه ها هستند . میوه دارای یک ورودی کوچک است که زنبور انجیر از طریق آن وارد مرکز میوه می شود وگلها را گرده افشانی میکنند . پوست میوه سبز است که بعد از رسیدن بنفش یاقهوه ای میشود .این گیاه در سال دوبار میوه تولید میکند . |
محیط مناسب برای رشد | خارج از ساختمان ولی باید از سرمای زمستان محافظت شود . |
دمای حداقل | زیر15درجه فارنهایت |
روش تکثیر | بذر ، قلمه و لایه های هوایی |
آفات و بیماریها | از آفات این گیاه نماتد است و از بیماریهای آن زنگ برگ و لکه برگی است. |
مراقبت و نکات باغبانی | بین دو آبیاری نباید خاک به طور کامل خشک شود . |
توضیحات | نامهای دیگر : Fig, Common Fig, Edible Fig, Fig Tree. |